Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi | Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi

Mehmet Akif Ersoy Vakfı Başkanı SOYDAN’dan Rektör KORKMAZ’a Ziyaret

Mehmet Akif Ersoy Vakfı Başkanı Mehmet Rüyan SOYDAN, Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı makamında ziyaret etti.

2.Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Bilim Sanat ve Kültür Ödülleri’nde Mehmet Akif Ersoy Özel Ödülü’ne layık görülen SOYDAN’a ziyaretinde Mehmet Akif Ersoy Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden İbrahim ÖZTÜRKÇÜ de eşlik etti.

Görüş alışverişlerinde bulunulan ve ‘Akif’in Dostları’ adı altında başlattıkları çalışmaların ön plana çıktığı ziyarette, Rektör Yardımcısı ve Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ,  Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nihat KARAER ve Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Himmet BÜKE de yer aldı.

‘Akif’in Dostları’ çalışmaları kapsamında 42 kitaplık bir set ortaya çıkardıklarını ifade eden SOYDAN, bu konuda Türkiye’de farklı üniversitelerde yapılacak etkinlikleri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi işbirliğiyle yapmak istediklerini belirtti.

Birçok projenin gündeme geldiği ziyarette, Rektör KORKMAZ, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi olarak Akif ile ilgili yapılacak her türlü etkinliğe destek olacaklarını, gerekirse üniversite olarak da ev sahipliği yapabileceklerini belirtti.

Ziyaretin ardından Mehmet Rüyan SOYDAN ve İbrahim ÖZTÜRKÇÜ, Mehmet Akif Ersoy Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular.